Vierlijnsvliegers zijn vliegers die voornamelijk door professionals en voor matrasvliegers worden gebruikt. De meeste vierlijnsvliegers vliegen al bij een windkracht van 20 kilometer per uur.
Let op: De maximale windkracht van een vierlijnsvliegers is gemiddeld 60 kilometer per uur!

Alle 19 resultaten

show blocks helper

Merk -

Kleur -

Product Materiaal -

Soort vlieger -

Show sidebar
Sale
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 2.0 300 cm blauw/wit/grijs

538,69 390,81 Inclusief b.t.w
Elliot Lava III 2.0 vierlijnsmatrasvlieger Deze kwaliteitsmatrasvlieger heeft superieure vliegeigenschappen. Dankzij zijn uitstekende prestaties kan de Lava door goed vliegeraars zelfs in wedstrijden worden ingezet. Knikbestendige, flexibele nylon sicks maken verstevigingen overbodig. Dit is niet alleen gewichtsbesparend maar dit optimaliseert ook nog eens de nauwkeurigheid bij het opstijgen. Hij is ideaal voor de veeleisende powerkiter of kitebuggypiloot. De vlieger wordt geleverd met een handleiding. Specificaties: Kleur: blauw/wit/grijs Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 300 cm Gewicht: 468 gram Niveau: gevorderd Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Specificaties: 1 Matrasvlieger 1 Handleiding De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 2.0 300 cm blauw/wit/grijs van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Lava III 4.0 440 cm geel/wit/grijs
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 4.0 440 cm geel/wit/grijs

717,19 520,31 Inclusief b.t.w
Elliot Lava III 4.0 vierlijnsmatrasvlieger Deze kwaliteitsmatrasvlieger heeft superieure vliegeigenschappen. Dankzij zijn uitstekende prestaties kan de Lava door goed vliegeraars zelfs in wedstrijden worden ingezet. Knikbestendige, flexibele nylon sicks maken verstevigingen overbodig. Dit is niet alleen gewichtsbesparend maar dit optimaliseert ook nog eens de nauwkeurigheid bij het opstijgen. Hij is ideaal voor de veeleisende powerkiter of kitebuggypiloot. De vlieger wordt geleverd met een handleiding. Specificaties: Kleur: geel/wit/grijs Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 440 cm Gewicht: 830 gram Aantal cellen: 26 Windbereik: 6 tot 45 kmh Niveau: gevorderd Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: nee Specificaties: 1 Matrasvlieger 1 Handleiding De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 4.0 440 cm geel/wit/grijs van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Lava III 5.5 515 cm blauw/wit/grijs
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 5.5 515 cm blauw/wit/grijs

893,55 648,26 Inclusief b.t.w
Elliot Lava III 5.5 vierlijnsmatrasvlieger Deze kwaliteitsmatrasvlieger heeft superieure vliegeigenschappen. Dankzij zijn uitstekende prestaties kan de Lava door goed vliegeraars zelfs in wedstrijden worden ingezet. Knikbestendige, flexibele nylon sicks maken verstevigingen overbodig. Dit is niet alleen gewichtsbesparend maar dit optimaliseert ook nog eens de nauwkeurigheid bij het opstijgen. Hij is ideaal voor de veeleisende powerkiter of kitebuggypiloot. De vlieger wordt geleverd met een handleiding. Specificaties: Kleur: blauw/wit/grijs Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 515 cm Gewicht: 935 gram Aantal cellen: 26 Windbereik: 3 tot 39 kmh Niveau: gevorderd Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: nee Specificaties: 1 Matrasvlieger 1 Handleiding De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 5.5 515 cm blauw/wit/grijs van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Lava III 8.5 685 cm geel/wit/grijs
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 8.5 685 cm geel/wit/grijs

1.083,21 785,86 Inclusief b.t.w
Elliot Lava III 8.5 vierlijnsmatrasvlieger Deze kwaliteitsmatrasvlieger heeft superieure vliegeigenschappen. Dankzij zijn uitstekende prestaties kan de Lava door goed vliegeraars zelfs in wedstrijden worden ingezet. Knikbestendige, flexibele nylon sicks maken verstevigingen overbodig. Dit is niet alleen gewichtsbesparend maar dit optimaliseert ook nog eens de nauwkeurigheid bij het opstijgen. Hij is ideaal voor de veeleisende powerkiter of kitebuggypiloot. De vlieger wordt geleverd met een handleiding. Specificaties: Kleur: geel/wit/grijs Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 685 cm Gewicht: 1361 gram Aantal cellen: 30 Windbereik: 3 tot 29 kmh Niveau: gevorderd Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: nee Specificaties: 1 Matrasvlieger 1 Handleiding De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Lava III 8.5 685 cm geel/wit/grijs van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Magma III 1.5 235 cm oranje
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 1.5 235 cm oranje

255,00 185,00 Inclusief b.t.w
Elliot Magma III 1.5 vierlijnsmatrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt geleverd met een grondpen, handleiding en twee vierlijns handgrepen. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 235 cm Aantal cellen: 18 Windbereik: 12 tot 75 km/h Niveau: beginner/gevorderden Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Handleiding 2 Vierlijns-handgrepen 4 Dyneema lijnen 15 meter De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 1.5 235 cm oranje van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Magma III 2.0 267 cm rood
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 2.0 267 cm rood

270,94 188,00 Inclusief b.t.w
Elliot Magma III 2.0 vierlijnsmatrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt geleverd met een grondpen, handleiding en twee handgrepen. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 267 cm Windbereik: 12 tot 68 kmh Niveau: beginner/gevorderden Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Handleiding 2 Handgrepen De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 2.0 267 cm rood van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
matrasvlieger Magma III 3.0 350 cm blauw
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 3.0 350 cm blauw

302,81 219,69 Inclusief b.t.w
Elliot Magma III 3.0 matrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt geleverd met een grondpen, handleiding en twee handgrepen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Type vlieger: matrasvlieger Geschikt voor 4 lijnen. Lijnen inbegrepen: nee Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 350 cm Windbereik: 12 tot 68 kmh Niveau: beginner/gevorderden Leeftijd: vanaf 12 jaar Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Handleiding 2 Handgrepen De Elliot matrasvlieger Magma III 3.0 350 cm blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Magma III 4.0 400 cm oranje
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 4.0 400 cm oranje

341,29 247,60 Inclusief b.t.w
Elliot Magama III 4.0 vierlijnsmatrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt geleverd met een grondpen, handleiding en twee handgrepen. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 400 cm Windbereik: 12 tot 75 kmh Niveau: beginner/gevorderden Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Handleiding 2 Handgrepen De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 4.0 400 cm oranje van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Magma III 6.5 512 cm blauw
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 6.5 512 cm blauw

459,31 333,22 Inclusief b.t.w
Elliot Magma III 6.5 vierlijnsmatrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt geleverd met een grondpen, handleiding en twee handgrepen. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 512 cm Windbereik: 12 tot 75 kmh Niveau: beginner/gevorderden Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Handleiding 2 Handgrepen De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III 6.5 512 cm blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Magma III RTF 1.5 235 cm oranje
Close

Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III RTF 1.5 235 cm oranje

318,75 231,25 Inclusief b.t.w
Elliot Magma III RTF vierlijnsmatrasvlieger De Magma III heeft een nieuw, sneller profiel met meer power en lift. Hij is geschikt voor de beginnende kiter op het strand, maar ook voor de meer ervaren buggybestuurders en flyboarders. Hij wordt Ready-to-Fly geleverd inclusief Dyneema lijnen op winders, vierlijnshandgrepen, grondpen, handleiding en handige draagtas. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: parafoil Spanwijdte: 235 cm Aantal cellen: 18 Windbereik: 12 tot 75 kmh Niveau: beginner/gevorderden Lengte vliegerlijnen: 4 x 18 m Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Grondpen 1 Hanleiding 1 Draagtas 4 Dyneema lijnen op winders Vierlijnshandgrepen De Elliot vierlijnsmatrasvlieger Magma III RTF 1.5 235 cm oranje van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Alpha 1.5 232 cm groen
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 1.5 232 cm groen

270,91 192,95 Inclusief b.t.w
HQ Kites Alpha 1.5 vierlijnsmatrasvlieger De Alpha is ontwikkeld voor beginners in het powerkiten. Deze ruige en gebruiksvriendelijke matrasvlieger heeft simple en stabiele vliegeigenschappen. Hij wordt geleverd met een uitgebreide accessoireset die bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnset, kitekiller en een groundstake. Daarnaast wordt hij geleverd in een stijlvolle schoudertas waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: polyester Spanwijdte: 232 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot gemiddeld Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Dyneema lijnset 1 Groundstake 1 Kitekiller 2 Quad handles De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 1.5 232 cm groen van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Alpha 2.5 300 cm oranje
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 2.5 300 cm oranje

302,79 219,67 Inclusief b.t.w
HQ Kites Alpha 2.5 vierlijnsmatrasvlieger De Alpha is ontwikkeld voor beginners in het powerkiten. Deze ruige en gebruiksvriendelijke matrasvlieger heeft simple en stabiele vliegeigenschappen. Hij wordt geleverd met een uitgebreide accessoireset die bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnset, kitekiller en een groundstake. Daarnaast wordt hij geleverd in een stijlvolle schoudertas waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Specificaties: Kleur: oranje Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: polyester Spanwijdte: 300 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot gemiddeld Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Dyneema lijnset 1 Groundstake 1 Kitekiller 2 Quad handles De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 2.5 300 cm oranje van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Alpha 3.5 355 cm blauw
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 3.5 355 cm blauw

350,60 254,36 Inclusief b.t.w
HQ Kites Alpha 3.5 vierlijnsmatrasvlieger De Alpha is ontwikkeld voor beginners in het powerkiten. Deze ruige en gebruiksvriendelijke matrasvlieger heeft simple en stabiele vliegeigenschappen. Hij wordt geleverd met een uitgebreide accessoireset die bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnset, kitekiller en een groundstake. Daarnaast wordt hij geleverd in een stijlvolle schoudertas waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: polyester Spanwijdte: 355 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot gemiddeld Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Dyneema lijnset 1 Groundstake 1 Kitekiller 2 Quad handles De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Alpha 3.5 355 cm blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 2.0 265 cm geel
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 2.0 265 cm geel

382,47 277,48 Inclusief b.t.w
HQ Kites Beamer VI 2.0 vierlijnsmatrasvlieger In de wereld van het powerkiten is de quad-handled Beamer een icoon. Vanwege zijn stabiele omgang en hoge kwaliteit constructie is de Beamer VI perfect voor vliegeraars van alles niveau's die op zoek zijn naar voorspelbare kracht met minimale problemen. Hij heeft extreem stabiele vluchteigenschappen en wordt geleverd met een uitgebreide accessoiresset. Deze set bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnenset, kite killer, strop line, groundstake en een mooie rugzak. Daarnaast heeft de kite een groot windbereik. Specificaties: Kleur: geel Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: nylon Spanwijdte: 265 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot expert Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Groundstake 1 Kite Killer 1 Strop line 2 Quad handles 4 Vliegerlijnen De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 2.0 265 cm geel van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 3.0 324 cm groen
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 3.0 324 cm groen

430,29 312,17 Inclusief b.t.w
HQ Kites Beamer VI 3.0 vierlijnsmatrasvlieger In de wereld van het powerkiten is de quad-handled Beamer een icoon. Vanwege zijn stabiele omgang en hoge kwaliteit constructie is de Beamer VI perfect voor vliegeraars van alles niveau's die op zoek zijn naar voorspelbare kracht met minimale problemen. Hij heeft extreem stabiele vluchteigenschappen en wordt geleverd met een uitgebreide accessoiresset. Deze set bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnenset, kite killer, strop line, groundstake en een mooie rugzak. Daarnaast heeft de kite een groot windbereik. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: nylon Spanwijdte: 324 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot expert Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Groundstake 1 Kite Killer 1 Strop line 2 Quad handles 4 Vliegerlijnen De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 3.0 324 cm groen van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 4.0 374 cm rood
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 4.0 374 cm rood

478,10 346,86 Inclusief b.t.w
HQ Kites Beamer VI 4.0 vierlijnsmatrasvlieger In de wereld van het powerkiten is de quad-handled Beamer een icoon. Vanwege zijn stabiele omgang en hoge kwaliteit constructie is de Beamer VI perfect voor vliegeraars van alles niveau's die op zoek zijn naar voorspelbare kracht met minimale problemen. Hij heeft extreem stabiele vluchteigenschappen en wordt geleverd met een uitgebreide accessoiresset. Deze set bestaat uit: quad handles, een dyneema lijnenset, kite killer, strop line, groundstake en een mooie rugzak. Daarnaast heeft de kite een groot windbereik. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: nylon Spanwijdte: 374 cm Windbereik: 6-61 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot expert Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Matrasvlieger 1 Groundstake 1 Kite Killer 1 Strop line 2 Quad handles 4 Vliegerlijnen De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Beamer VI 4.0 374 cm rood van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsmatrasvlieger Rush V Pro School 300 cm blauw
Close

HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Rush V Pro School 300 cm blauw

478,10 346,86 Inclusief b.t.w
HQ Kites Rush V Pro School vierlijnsmatrasvlieger Wil je goed voorbereid zijn op kitesurfen, snowkiten en landboarden? En ben ben je op zoek naar een trainingsvlieger, maar wil je ook graag uitdagende kenmerken? Dan is de Rush Pro School echt iets voor jou! Hij is robuust, veilig en zeer eenvoudig te bedienen. Afhankelijk van de windomstandigheden kunnen jouw vliegersessies variëren van zeer comfortabel tot uitdagend. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Type: vierlijnsmatrasvlieger Materiaal doek: polyester Spanwijdte: 300 cm Lengte: 111 cm Windbereik: 6-49 kmh Vlieglijnen: 4 x 20 m Niveau: beginner tot gemiddeld Leeftijd: vanaf 16 jaar Lijnen inbegrepen: ja De HQ Kites vierlijnsmatrasvlieger Rush V Pro School 300 cm blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsvlieger Mojo Rainbow 222 cm
Close

HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Rainbow 222 cm

286,85 206,95 Inclusief b.t.w
HQ Kites Mojo Rainbow vierlijnsvlieger De Mojo is perfect voor de beginnende vierlijnsvliegeraar. Hij biedt een goede controle en is ook geschikt om mee te stunten. Hij heeft verwijderbare windremmen die helpen bij het controleren van de snelheid. Wanneer je deze los maakt kan de Mojo extreem snel draaien voor een sportief gevoel dat vooral de gevorderde vliegeraar aan zal spreken. Het sterke frame zorgt ervoor dat hij ongeplande landingen goed overleeft. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior/unisex Type: vierlijnsvlieger Materiaal doek: nylon Materiaal frame: carbon Spanwijdte: 222 cm Lengte: 75 cm Windbereik: 7-28 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja De HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Rainbow 222 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Sale
vierlijnsvlieger Mojo Volcano 222 cm rood/wit
Close

HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Volcano 222 cm rood/wit

286,85 192,95 Inclusief b.t.w
HQ Kites Mojo Volcano vierlijnsvlieger De Mojo is perfect voor de beginnende vierlijnsvliegeraar. Hij biedt een goede controle en is ook geschikt om mee te stunten. Hij heeft verwijderbare windremmen die helpen bij het controleren van de snelheid. Wanneer je deze los maakt kan de Mojo extreem snel draaien voor een sportief gevoel dat vooral de gevorderde vliegeraar aan zal spreken. Het sterke frame zorgt ervoor dat hij ongeplande landingen goed overleeft. Specificaties: Kleur: rood/wit Geslacht: junior/unisex Type: vierlijnsvlieger Materiaal doek: nylon Materiaal frame: carbon Spanwijdte: 222 cm Lengte: 75 cm Windbereik: 7-28 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja De HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Volcano 222 cm rood/wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.