Vierlijnsvliegers zijn vliegers die voornamelijk door professionals en voor matrasvliegers worden gebruikt. De meeste vierlijnsvliegers vliegen al bij een windkracht van 20 kilometer per uur.
Let op: De maximale windkracht van een vierlijnsvliegers is gemiddeld 60 kilometer per uur!

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Volcano 222 cm rood/wit

286,54 272,90 Inclusief b.t.w
HQ Kites Mojo Volcano vierlijnsvlieger De Mojo is perfect voor de beginnende vierlijnsvliegeraar. Hij biedt een goede controle en is ook geschikt om mee te stunten. Hij heeft verwijderbare windremmen die helpen bij het controleren van de snelheid. Wanneer je deze los maakt kan de Mojo extreem snel draaien voor een sportief gevoel dat vooral de gevorderde vliegeraar aan zal spreken. Het sterke frame zorgt ervoor dat hij ongeplande landingen goed overleeft. Specificaties: Kleur: rood/wit Geslacht: junior/unisex Type: vierlijnsvlieger Materiaal doek: nylon Materiaal frame: carbon Spanwijdte: 222 cm Lengte: 75 cm Windbereik: 7-28 kmh Lengte vlieglijnen: 4 x 20 m Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja De HQ Kites vierlijnsvlieger Mojo Volcano 222 cm rood/wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vlieger handgrepen Quad Handles XL aluminium rood/blauw

34,82 33,16 Inclusief b.t.w
Invento vlieger handgrepen Quad Handles XL De HQ-Quad Handles XL zijn gemaakt van dikwandige aluminium buis. Voor de prettige houvast zijn ze ingepakt in EVA-schuim. De vorm van de handgrepen is zo gekozen dat ze gemakkelijk op elke 4-lijns vlieger passen. Specificaties: Kleur: rood/blauw Geslacht: unisex Materiaal: rood/blauw De Invento vlieger handgrepen Quad Handles XL aluminium rood/blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.