Vierlijnsvliegers zijn vliegers die voornamelijk door professionals en voor matrasvliegers worden gebruikt. De meeste vierlijnsvliegers vliegen al bij een windkracht van 20 kilometer per uur.
Let op: De maximale windkracht van een vierlijnsvliegers is gemiddeld 60 kilometer per uur!

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Invento quad-line vlieger Meteor R2F 200 cm

209,95 199,95 Inclusief b.t.w
Invento Meteor R2F quad-line vlieger De Meteor vliegt superstrakke lijnen alsof hij in een rails loopt! Hij maakt geweldige voor- en achteruitvluchten, zweeft gemakkelijk en maakt adembenemende spins. Het bijzondere van deze quad-line kite is echter de kalmte en geweldige controleerbaarheid waarmee deze vlieger zijn prachtige vliegende figuren in de lucht schildert. De buitengewone vliegprestaties van quad-line vliegers trekken steeds meer mensen aan. Beginners die kennis willen maken met de mogelijkheden van het vliegen met quad-line vliegers, vinden in de Meteor een zeer veelzijdige vlieger met een aantrekkelijk ontwerp en een zeer aantrekkelijke prijs. Zelfs experts zullen het vliegvermogen en de bestuurbaarheid van deze vlieger waarderen. Specificaties: Kleur: zwart, wit, rood Geslacht: unisex Type: quad-line vlieger Materiaal doek: nylon (ripstop) Materiaal frame: carbon (6 mm) Spanwijdte: 200 cm Hoogte: 76 cm Windbereik: 2-5 Bft Lengte vlieglijn: 4 x 20 m Lijnen inbegrepen: ja, Dyneema 50kp Niveau: beginners, gevorderden, experts Leeftijd: vanaf 12 jaar De Invento quad-line vlieger Meteor R2F 200 cm zwart/wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerhandgrepen XL aluminium

33,16 31,58 Inclusief b.t.w
Invento vliegerhandgrepenn Quad Handles XL De HQ-Quad Handles XL zijn gemaakt van dikwandige aluminium buis. Voor de prettige houvast zijn ze ingepakt in EVA-schuim. De vorm van de handgrepen is zo gekozen dat ze gemakkelijk op elke 4-lijns vlieger passen. Specificaties: Kleur: rood/blauw Geslacht: unisex Materiaal: rood/blauw Inhoud: 2 Vliegerhandgrepen De Invento vliegerhandgrepen XL aluminium rood/blauw 2-delig van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.