Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Creotime vlieger 46 x 90 cm wit

2,47 2,35 Inclusief b.t.w
Creotime vlieger Prachtige grote vlieger gemaakt van nylon. Gemakkelijk te decoreren met textielstiften, stempels, etcetera. Inclusief 20 m sterk vliegertouw. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: nylon Afmetingen: 60 x 130 cm Leeftijd: vanaf 4 jaar De Creotime vlieger 46 x 90 cm wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Creotime vlieger 60 x 130 cm wit

6,88 6,55 Inclusief b.t.w
Creotime vlieger Prachtige grote vlieger gemaakt van nylon. Gemakkelijk te decoreren met textielstiften, stempels, etcetera. Inclusief 30 m sterk vliegertouw. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: nylon Afmetingen: 60 x 130 cm Leeftijd: vanaf 4 jaar De Creotime vlieger 60 x 130 cm wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger flamingo junior 115 x 63 cm groen/roze

11,50 10,95 Inclusief b.t.w
Günther flamingo vlieger De Flamingo is een vrolijke kindervlieger met een leuke afbeelding van twee flamingo's. Deze vlieger is gemaakt van sterk PE folie en wordt geleverd inclusief vliegerlijn op een winder. De Flamingo vliegt heel gemakkelijk en heeft maar weinig wind nodig. Specificaties: Kleur: groen/roze Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 115 x 63 cm Wind: 20 - 40 km/u Leeftijd: vanaf 4 jaar De Günther vlieger flamingo junior 115 x 63 cm groen/roze van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger Flexus 150 GX 150 x 65 cm polyester

53,85 51,28 Inclusief b.t.w
Günther vlieger Flexus De Flexus 150 GX is ontwikkeld voor de iets gevorderde vlieger die klaar is om verder te leren en de trucks te tonen die hij al onder controle heeft. Deze vlieger uit het kwalitatieve Airsport segment vliegt goed in matige wind en is heel gemakkelijk om mee te vliegeren. De Flexus is direct uit de verpakking klaar om mee te vliegeren. Met deze vlieger bouw je eenvoudig vertrouwen op om de overstap naar het grote werk te maken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: polyester Afmetingen: 65 x 150 cm (lxb) De Günther vlieger Flexus 150 GX 150 x 65 cm polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger Kolibri junior 48 x 75 cm polyester/fiberglas

11,50 10,95 Inclusief b.t.w
Günther vlieger Kolibri Deze leuke vlieger met prachtige kolibrie bedrukking vliegt heel gemakkelijk. Door de speciale druktechniek is dit de mooiste kolibrie aan de hemel! Het sterke kleurvaste polyester doek en de sterke fiberglas stokken maken de Kolibri een vlieger waar je lang plezier van hebt. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 48 x 75 cm (lxb) Leeftijd: vanaf 4 jaar De Günther vlieger Kolibri junior 48 x 75 cm polyester/fiberglas van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger Papegaai junior 48 x 75 cm polyester/fiberglas

11,50 10,95 Inclusief b.t.w
Günther vlieger Papegaai Deze leuke vlieger met prachtige kolibrie bedrukking vliegt heel gemakkelijk. Door de speciale druktechniek is dit de mooiste kolibrie aan de hemel! Het sterke kleurvaste polyester doek en de sterke fiberglas stokken maken de Kolibri een vlieger waar je lang plezier van hebt. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 48 x 75 cm (lxb) Leeftijd: vanaf 4 jaar De Günther vlieger Papegaai junior 48 x 75 cm polyester/fiberglas van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger piraat jongens 70 x 70 cm polyester zwart

18,21 17,35 Inclusief b.t.w
Günhter vlieger piraat Met zijn prachtige kleurstelling en de twee staarten van elk 6 meter lang is de Pirate een echte eyecatcher. Deze vlieger heeft uitstekende vliegeigenschappen; hij vliegt al bij weinig wind. Het sterke kleurvaste nylon doek, de lijn op een winder en de sterke fiberglass stokken maken de Pirate een vlieger waar je lang plezier van hebt. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: jongens Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Afmetingen: 70 x 70 cm Wind: 15 - 45 km/u Leeftijd: vanaf 6 jaar De Günther vlieger piraat jongens 70 x 70 cm polyester zwart van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger Starlight 132 x 77 cm polyester

15,83 15,08 Inclusief b.t.w
Günther vlieger Starlight Deze grote mooi gekleurde deltavlieger met extra lange lengteflappen vliegt heel gemakkelijk. Het sterke kleurvaste polyester doek, de lijn op een winder en het sterke fiberglass stokken maken de Starlight een vlieger waar je lang plezier van hebt. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: polyester Afmetingen: 132 x 77 cm Wind: 15 - 45 km/u Leeftijd: vanaf 8 jaar De Günther vlieger Starlight 132 x 77 cm polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther vlieger Zirkon 124 x 152 cm polyester/fiberglass

32,50 30,95 Inclusief b.t.w
Günhter Zirkon vlieger Fleur de hemel op met mooie kleuren; dat doe je eenvoudig met onze hoogwaardige, single-line polyester vlieger met kleurrijke, zeilen en breukvaste glasvezelframe. Een winder met vliegerlijn is natuurlijk inbegrepen in de prijs. Kijkend naar de prachtige vormen, stralende kleuren en geometrische patronen, kun je niet anders dan wensen dat de tijd stil zou blijven staan. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Afmetingen: 124 x 152 cm Wind: 12 - 30 km/u Leeftijd: vanaf 8 jaar De Günther vlieger Zirkon 124 x 152 cm polyester/fiberglass van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vlieger Butterfly Kite Swallowtail 130 x 80 cm polyester

47,47 45,21 Inclusief b.t.w
Invento vlieger Butterfly Kite Swallowtail Deze prachtig gekleurde vlinder geeft jong en oud uren vliegerplezier. Vanwege de lange staart trek je iedereen zijn aandacht met deze prachtige vlieger. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: polyester/fiberglas Afmetingen: 130 x 80 cm (lxb) + 600 cm staart Frame: 3 + 4 mm fiberglas Leeftijd: vanaf 5 jaar Vliegerlijn: 40 meter Wind: 2 - 5 Bft De Invento vlieger Butterfly Kite Swallowtail 130 x 80 cm polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester blauw

6,25 5,95 Inclusief b.t.w
Invento Acro Tube vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester Lengte: 13 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester groen

6,25 5,95 Inclusief b.t.w
Invento Acro Tube vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal: polyester Lengte: 13 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester groen van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Fringe Tail junior 7 meter polyester

19,90 18,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Lengte: 7 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Fringe Tail junior 7 meter polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Fuzzy Tail junior 20 meter polyester

24,10 22,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Je kan twee losse staarten eraan hangen van 10 meter, of maak een lange van 20 meter. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Lengte: 2 x 10 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Fuzzy Tail junior 20 meter polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Rainbow junior polyester 6 meter

5,20 4,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: polyester Lengte: 6 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Rainbow junior polyester 6 meter van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Tube 4,5 x 500 cm polyester

19,90 18,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Tube Zeer robuuste tube staart als lijn accessoire en aan sport vliegers. Lussen aan de onderzijde van de staart kunnen makkelijk worden geopend om eventueel zand er uit te laten. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: polyester Lengte: 500 cm Diameter: 4,5 cm De Invento vliegerstaart Tube 4,5 x 500 cm polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

LG-Imports minivlieger bomber met touw 10 cm rood-grijs

2,05 1,95 Inclusief b.t.w
LG-Imports minivlieger Niets zo fijn als vliegeren! Jouw vlieger hoog in de lucht en jij die de vlieger vanaf de grond bestuurt. De vlieger heeft het uiterlijk van een vliegtuig, wat het nog specialer maakt om mee te vliegeren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: folie Afmeting vlieger: 10 x 7 cm (L x B) Lengte touw: 4,5 mtr Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Vlieger 1 Touw De LG-Imports minivlieger bomber met touw 10 cm rood-grijs van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

LG-Imports minivlieger dubbeldekker met touw 10 cm geel

2,05 1,95 Inclusief b.t.w
LG-Imports minivlieger Niets zo fijn als vliegeren! Jouw vlieger hoog in de lucht en jij die de vlieger vanaf de grond bestuurt. De vlieger heeft het uiterlijk van een vliegtuig, wat het nog specialer maakt om mee te vliegeren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: folie Afmeting vlieger: 10 x 7 cm (L x B) Lengte touw: 4,5 mtr Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Vlieger 1 Touw De LG-Imports minivlieger dubbeldekker met touw 10 cm geel van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

LG-Imports minivlieger eenhoorn met touw 10 cm blauw

2,05 1,95 Inclusief b.t.w
LG-Imports minivlieger Niets zo fijn als vliegeren! Jouw vlieger hoog in de lucht en jij die de vlieger vanaf de grond bestuurt. De vlieger heeft het uiterlijk van een eenhoorn, wat het nog specialer maakt om mee te vliegeren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: folie Afmeting vlieger: 10 x 7 cm (L x B) Lengte touw: 4,5 mtr Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Vlieger 1 Touw De LG-Imports minivlieger eenhoorn met touw 10 cm blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

LG-Imports minivlieger eenhoorn met touw 10 cm geel

2,05 1,95 Inclusief b.t.w
LG-Imports minivlieger Niets zo fijn als vliegeren! Jouw vlieger hoog in de lucht en jij die de vlieger vanaf de grond bestuurt. De vlieger heeft het uiterlijk van een eenhoorn, wat het nog specialer maakt om mee te vliegeren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: folie Afmeting vlieger: 10 x 7 cm (L x B) Lengte touw: 4,5 mtr Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Vlieger 1 Touw De LG-Imports minivlieger eenhoorn met touw 10 cm geel van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.