Bent u op zoek naar vliegend speelgoed? Zoek dan niet verder, want bij VliegerDiscounter.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van betaalbare vliegend speelgoed. Vliegend speelgoed online kopen dat doet u natuurlijk bij VliegerDiscounter.nl!

Toont alle 8 resultaten

Show sidebar

Free and Easy onderwaterfrisbee 30 cm blauw/groen

7,92 7,54 Inclusief b.t.w
Free and Easy onderwaterfrisbee Beleef uren speelplezier in het water met deze onderwaterfrisbee van Free and Easy. Door de vleugels te verstellen kun je de juiste richting bepalen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: blauw, groen Materiaal: kunststof Afmetingen: 30 x 19 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar

Invento diamantvlieger Eddy Panda 68 cm groen/wit/zwart

27,25 25,96 Inclusief b.t.w
Invento Eddy Panda De Eddy Panda is een goed vliegende, klassieke diamantvlieger die je gemakkelijk in elkaar zet. De vliegers in deze lijn hebben allemaal prachtige grafische afbeeldingen. ​Alle diamantvliegers zijn ready-to-fly inclusief vliegerstaart, handvat en lijn. Specificaties: Kleur: groen, wit, zwart Geslacht: junior Type: diamantvlieger Materiaal doek: polyester (ripstop) Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 68 cm Hoogte: 68 cm Lengte staart: 200 cm Windbereik: 2-5 Bft Lengte vlieglijn: 40 m Lijnen inbegrepen: ja Leeftijd: vanaf 5 jaar De Invento diamantvlieger Eddy Panda 68 cm groen/wit/zwart van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Kamparo kindervlieger Parachute Spider-Man 45 cm rood

34,64 32,99 Inclusief b.t.w
Kamparo kindervlieger Parachute Spider-Man Gooi Spider-Man en laat hem veilig landen. Wanneer de parachute wind vangt vouwt hij open. Zo komt de parachutespringer veilig op de grond. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: kunststof Lengte touw: 45 cm Lengte Spider-Man: 7 cm Leeftijd: vanaf 5 jaar De Kamparo kindervlieger Parachute Spider-Man 45 cm rood van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Moses deltavlieger draak geel 20 cm

8,51 8,11 Inclusief b.t.w
Moses deltavlieger Zet de deltavlieger op je vinger, span de elastiek en laat jouw vlieger de lucht in gaan. Kijk hoe jouw deltavlieger langzaam richting horizon verdwijnt of ga met andere deltavliegers de strijd aan wie het verst komt. Specificaties: Kleur: geel Geslacht: junior Materiaal: textiel Afmeting vlieger: 20 x 15 cm (L x B) Leeftijd: vanaf 4 jaar De Moses deltavlieger draak geel 20 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Moses deltavlieger raket rood 20 cm

8,51 8,11 Inclusief b.t.w
Moses deltavlieger Zet de deltavlieger op je vinger, span de elastiek en laat jouw vlieger de lucht in gaan. Kijk hoe jouw deltavlieger langzaam richting horizon verdwijnt of ga met andere deltavliegers de strijd aan wie het verst komt. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: textiel Afmeting vlieger: 20 x 15 cm (L x B) Leeftijd: vanaf 4 jaar De Moses deltavlieger raket rood 20 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Moses deltavlieger vliegtuig blauw 20 cm

8,51 8,11 Inclusief b.t.w
Moses deltavlieger Zet de deltavlieger op je vinger, span de elastiek en laat jouw vlieger de lucht in gaan. Kijk hoe jouw deltavlieger langzaam richting horizon verdwijnt of ga met andere deltavliegers de strijd aan wie het verst komt. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: textiel Afmeting vlieger: 20 x 15 cm (L x B) Leeftijd: vanaf 4 jaar De Moses deltavlieger vliegtuig blauw 20 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Moses vuurvlieger met katapult 45 cm paars

15,13 14,41 Inclusief b.t.w
Moses vuurvlieger met katapult Schiet jouw vuurvlieger weg met de bijgeleverde katapult. Hij kan wel dertig meter ver vliegen. De gummipunt op de neus garandeert een veilige landing en zorgt dat je eindeloos kunt vliegen met jouw vuurvlieger van Moses. Specificaties: Kleur: paars Geslacht: junior Materiaal: textiel/kunststof Spanwijdte vuurvlieger: 45 cm Leeftijd: vanaf 6 jaar Inhoud: 1 Vuurvlieger 1 Katapult 4 Elastieken De Moses vuurvlieger met katapult 45 cm paars van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Rhombus vlieger pop-up Butterfly 97 x 85 cm

17,02 16,21 Inclusief b.t.w
Rhombus vlieger pop-up Butterfly Laat jij deze vrolijke vlinder vliegen? Deze vlieger zonder losse stokken is ideaal voor op het strand of om mee buiten te spelen. Schuif de connector naar boven om de vlieger op spanning te brengen en haak de lijn van het handvat vast aan de vlieger. Jouw vlieger is klaar om de lucht in te gaan! Specificaites: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof, fiberglass Afmetingen vlieger: 97 x 85 cm (LxB) Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Vlieger 1 Draagtas De Rhombus vlieger pop-up Butterfly 97 x 85 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.