Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger. Vliegers kopen doet u online bij VliegerDiscounter.nl met kortingen tot wel 50%. Of u nu op zoek bent naar een eenlijnsvlieger of een tweelijnsvlieger, bij VliegerDiscounter.nl vindt u het allemaal. VliegerDiscounter.nl heeft een assortiment van ruim 400 vliegers voor jong en oud!

Merk -

Kleur -

Product Materiaal -

Soort vlieger -

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

HQ Kites eenlijnsvlieger Kap Foil 5.0 240 cm groen

509,97 369,98 Inclusief b.t.w
HQ Kites KAP Foil eenlijnsvlieger Kite Aerial Photography (KAP) is fotografie waarbij je een camera aan de vlieger hangt. De camera wordt op afstand bestuurd of maakt automatisch luchtfoto's. Hij kan direct aan de vlieger worden gehangen, maar meestal hangt de camera in een speciaal harnas aan de vliegerlijn. Het windbereik van de KAP Foil is vrij groot en hij doet het zelfs zeer goed bij grondwinden. Hij hangt stabiel bij sterkere windsnelheden om zo goede foto's te kunnen maken. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Type: eenlijnsvlieger Materiaal doek: nylon Spanwijdte: 240 cm Lengte: 200 cm Lengte vliegerstaart: 2100 cm Windbereik: 7-45 kmh Niveau: expert Trekkracht: zeer sterk Leeftijd: vanaf 14 jaar Lijnen inbegrepen: nee De HQ Kites eenlijnsvlieger Kap Foil 5.0 240 cm groen van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

HQ Kites eenlijnsvlieger Kap Foil 8.0 300 cm geel/rood

701,22 508,73 Inclusief b.t.w
HQ Kites KAP Foil eenlijnvlieger Kite Aerial Photography (KAP) is fotografie waarbij je een camera aan de vlieger hangt. De camera wordt op afstand bestuurd of maakt automatisch luchtfoto's. Hij kan direct aan de vlieger worden gehangen, maar meestal hangt de camera in een speciaal harnas aan de vliegerlijn. Het windbereik van de KAP Foil is vrij groot en hij doet het zelfs zeer goed bij grondwinden. Hij hangt stabiel bij sterkere windsnelheden om zo goede foto's te kunnen maken. Specificaties: Kleur: geel/rood Geslacht: unisex Type: eenlijnsvlieger Materiaal doek: nylon Spanwijdte: 300 cm Lengte: 266 cm Lengte vliegerstaart: 2100 cm Windbereik: 5-45 kmh Niveau: expert Trekkracht: zeer sterk Leeftijd: vanaf 14 jaar Lijnen inbegrepen: nee De HQ Kites eenlijnsvlieger Kap Foil 8.0 300 cm geel/rood van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
Aanbieding
eenlijnskindervlieger Flapping Izzy Inchworm 32 cm
Sluiten

Invento eenlijnskindervlieger Flapping Izzy Inchworm 32 cm

44,60 32,36 Inclusief b.t.w
Invento Flapping Izzy Inchworm eenlijnskindervlieger Deze superleuke vlieger van Invento is anders dan een gewone vlieger. Hij maakt namelijk golvende bewegingen die een gaaf effect geven! Daarnaast is het doek en frame gemaakt van sterk materiaal, zodat hij tegen een stootje kan. Dankzij de lange vliegerstaart valt hij extra goed op in de lucht. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Type: eenlijnskindervlieger Materiaal doek: nylon Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 32 cm Lengte: 137 cm Lengte vliegerstaat: 100 cm Windbereik: 11-34 kmh Lengte vlieglijn: 60 m Leeftijd: vanaf 5 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Invento eenlijnskindervlieger Flapping Izzy Inchworm 32 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Prism eenlijnsvlieger Flip Spectrum 42 x 57 x 42 cm

51,33 37,24 Inclusief b.t.w
Prism Flip Spectrum eenlijnsvlieger Beleef urenlang plezier met deze vlieger van Prism. Flip de stabilisator ring van plat naar verticaal, bevestig de vliegerlijn en je bent klaar om te vliegeren! Zoek de win op, open de vlieger en kijk hoe hij de lucht in klimt. De Flip Spectrum is een duurzame vlieger. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior/unisex Type: eenlijnsvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: glasvezel Afmetingen vlieger: 42 x 57 x 42 cm (L x B x H) Trekkracht: licht Windbereik: 9,5 tot 40 kmh Lengte vlieglijn: 61 m Niveau: beginner tot gemiddeld Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Prism eenlijnsvlieger Flip Spectrum 42 x 57 x 42 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.