Het leukste speelgoed met wind is voor de meesten toch wel vliegeren. En dan niet zomaar vliegeren, maar vliegeren met een stuntvlieger!
Sport- of stuntvliegers kopen? Zoek dan niet verder! Bij VliegerDiscounter.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van sport- en stuntvliegers!
Ook al is vliegeren al tientallen eeuwen oud, toch bestaan stuntvliegers pas sinds de jaren 80!

Merk -

Kleur -

Product Materiaal -

Soort vlieger -

Toont alle 9 resultaten

Show sidebar
eenlijnsstuntvlieger Star Wars Clone Troopers 120 cm zwart
Sluiten

Günther eenlijnsstuntvlieger Star Wars Clone Troopers 120 cm zwart

25,09 Inclusief b.t.w
Günther Star Wars Clone Troopers eenlijnsstuntvlieger Op deze eenlijnsstuntvlieger staat een gave afbeelding van een Clone Trooper uit Star Wars. Het doek is gemaakt van sterk polyester en zorgt ervoor dat de vlieger tegen een stootje kan. Ideaal voor beginners die hun stunts willen oefenen. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior/unisex Type: eenlijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 120 cm Windbereik: 20-50 kmh Leeftijd: vanaf 8 jaar De Günther eenlijnsstuntvlieger Star Wars Clone Troopers 120 cm zwart van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
tweelijnsstuntvlieger Black Loop 160 cm geel/zwart
Sluiten

Günther tweelijnsstuntvlieger Black Loop 160 cm geel/zwart

46,25 Inclusief b.t.w
Günther Black Loop tweelijnsstuntvlieger De Black Loop is een leuke allround vlieger die gemaakt is voor de gevorderde kiters. Het doek is gemaakt van sterk polyester en kan dus prima tegen een stootje. Dankzij de handige draagtas kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Specificaties: Kleur: geel/zwart Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 160 cm Windbereik: 20-45 kmh Leeftijd: vanaf 10 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Günther tweelijnsstuntvlieger Black Loop 160 cm geel/zwart van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
tweelijnsstuntvlieger Blue Loop 130 cm blauw/wit
Sluiten

Günther tweelijnsstuntvlieger Blue Loop 130 cm blauw/wit

31,36 Inclusief b.t.w
Günther Blue Loop tweelijnsstuntvlieger Deze tweelijnsstuntvlieger van Günther is ideaal voor beginners die het stuntkiten onder de knie willen krijgen. Zowel het doek als het frame zijn gemaakt van sterk materiaal waardoor de vlieger tegen een stootje kan. Oefen de gaafste trucs en laat ze aan iedereen zien. Specificaties: Kleur: blauw/wit Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 130 cm Windbereik: 25-50 kmh Leeftijd: vanaf 8 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Günther tweelijnsstuntvlieger Blue Loop 130 cm blauw/wit van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Günther tweelijnsstuntvlieger Delta Loop 100 cm

27,75 Inclusief b.t.w
Günther Delta Loop tweelijnsstuntvlieger Deze tweelijnsstuntvlieger van Günther is ideaal voor beginners die het stuntkiten onder de knie willen krijgen. Zowel het doek als het frame zijn gemaakt van sterk materiaal waardoor de vlieger tegen een stootje kan. Oefen de gaafste trucs en laat ze aan iedereen zien. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 100 cm Windbereik: 25-50 kmh Leeftijd: vanaf 8 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Günther tweelijnsstuntvlieger Delta Loop 100 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
tweelijnsstuntvlieger Sky Attack 150 cm oranje/wit/zwart
Sluiten

Günther tweelijnsstuntvlieger Sky Attack 150 cm oranje/wit/zwart

56,89 Inclusief b.t.w
Günther Sky Attack tweelijnsstuntvlieger De Sky Attack is een professionele, stabiele vlieger voor de gevorderde vliegeraar. Dankzij de robuuste stokken en sterke, dubbele naden kan hij heel goed tegen een stootje. De vlieger is meteen klaar voor gebruik en wordt geleverd met een handige draagtas. Specificaties: Kleur: oranje/wit/zwart Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 150 cm Lengte vlieglijnen: 2 x 25 m Windbereik: 20-50 kmh Leeftijd: vanaf 12 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Günther tweelijnsstuntvlieger Sky Attack 150 cm oranje/wit/zwart van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

HQ Kites eenlijnsvlieger Delta Sport 200 cm

50,16 Inclusief b.t.w
HQ Kites Delta Sport eenlijnsvlieger De Delta Sport is een moderne klassieker. Het sterke frame maakt het mogelijk om te vliegeren in een grote windrange. Superleuke vlieger en makkelijk om mee te vliegeren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Type: eenlijnsvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: fiberglass Spanwijdte: 200 cm Windbereik: 8-38 kmh Vlieglijn: 1 x 60 m Leeftijd: vanaf 10 jaar Lijnen inbegrepen: ja De HQ Kites eenlijnsvlieger Delta Sport 200 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.
tweelijnsstuntvlieger Jazz Ice 157
Sluiten

Prism tweelijnsstuntvlieger Jazz Ice 157,5 cm blauw/paars

99,90 Inclusief b.t.w
Prism Jazz Ice tweelijnsstuntvlieger De Jazz is simpel en robuust. Het is een snelle en kleine vlieger die je makkelijk opvouwt tot een klein pakketje. In de lucht is hij snel, stabiel en gemakkelijk te besturen. Hierdoor is hij ook ideaal voor de beginnende vliegeraar. Daarnaast is hij met de instructies makkelijk en eenvoudig op te zetten. Specificaties: Kleur: blauw/paars Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: glasvezel, carbon Spanwijdte: 157,5 cm Trekkracht: licht Windbereik: 8 tot 40 kmh Lengte vlieglijn: 2 x 25,9 m Niveau: beginner Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Prism tweelijnsstuntvlieger Jazz Ice 157,5 cm blauw/paars van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Prism tweelijnsstuntvlieger Jazz Spectrum 157,5 cm

99,90 Inclusief b.t.w
Prism Jazz Spectrum stuntvlieger De Jazz is simpel en robuust. Het is een snelle en kleine vlieger die je makkelijk opvouwt tot een klein pakketje. In de lucht is hij snel, stabiel en gemakkelijk te besturen. Hierdoor is hij ook ideaal voor de beginnende vliegeraar. Daarnaast is hij met de instructies makkelijk en eenvoudig op te zetten. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior/unisex Type: tweelijnsstuntvlieger Materiaal doek: polyester Materiaal frame: glasvezel, carbon Spanwijdte: 157,5 cm Trekkracht: licht Windbereik: 8 tot 40 kmh Lengte vlieglijn: 2 x 25,9 m Niveau: beginner Leeftijd: vanaf 6 jaar Lijnen inbegrepen: ja De Prism tweelijnsstuntvlieger Jazz Spectrum 157,5 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Rhombus vlieger Stunt Try geel 38 x 110 cm

27,75 Inclusief b.t.w
Rhombus vlieger Stunt Try Deze stuntvlieger heeft gebogen vleugels en een frisse kleur. Het vereist concentratie en kracht om met deze vlieger in de lucht te blijven. Deze stuntvlieger is ideaal voor het leren van de eerste trucs. Specificaties: Kleur: geel Materiaal stof: nylon Materiaal stokken: fiberglass Afmeting: 38 x 110 cm (L x B) Geschikt voor een wind van 2 tot 5 Beaufort Geschikt voor een leeftijd vanaf 8 jaar. Lijnen inbegrepen: ja Inhoud: 1 Stuntvlieger 1 Draagtas De Rhombus vlieger Stunt Try geel 38 x 110 cm van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.