Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester blauw

6,25 5,95 Inclusief b.t.w
Invento Acro Tube vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester Lengte: 13 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester blauw van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester groen

6,25 5,95 Inclusief b.t.w
Invento Acro Tube vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal: polyester Lengte: 13 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Acro Tube junior 13 meter polyester groen van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Fringe Tail junior 7 meter polyester

19,90 18,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Lengte: 7 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Fringe Tail junior 7 meter polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Fuzzy Tail junior 20 meter polyester

24,10 22,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Je kan twee losse staarten eraan hangen van 10 meter, of maak een lange van 20 meter. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Lengte: 2 x 10 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Fuzzy Tail junior 20 meter polyester van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.

Invento vliegerstaart Rainbow junior polyester 6 meter

5,20 4,95 Inclusief b.t.w
Invento vliegerstaart Hang deze vliegerstaart aan de vlieger of aan de lijn en je zal een hele mooie lang staart in de lucht zien hangen. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Materiaal: polyester Lengte: 6 meter Leeftijd: vanaf 6 jaar De Invento vliegerstaart Rainbow junior polyester 6 meter van VliegerDiscounter.nl is geschikt voor op het strand of op een open veld! Vliegert u voor uw hobby of professioneel? Dan bent u bij VliegerDiscounter.nl aan het juiste adres voor het kopen van uw vlieger.